faq-01-494x823.png

Preguntes freqüents


 1. Quins serveis estan inclosos en la quota?
  Accés lliure sense limitacions horàries a la sala de Fitness amb lliure ús de tot el material que disposem, accés lliure a totes les activitats dirigides del centre (consulta el nostre horari al web a l'apartat Serveis), ús de la zona social amb WiFi. Vestuaris equipats amb taquilles d'ús puntual, que funcionen amb cadenat que hauràs de portar, assecadors i dutxes privades incloses en la quota.
 2. Estan les dutxes incloses en la meva quota?
  EVIDENTMENT QUE SÍ, i totes les dutxes són privades. L'aigua és un bé escàs, fes un consum responsable.
 3. Em donaran un programa d'exercicis?
  A Duet Fit tenim un sistema de programacions en funció dels teus objectius i el teu nivell, quan vinguis a la sala de Fitness definirem el teu nivell actual i amb això et recomanarem el programa que millor s'ajusti a tu en cada moment. Els programes esportius els hem dissenyat perquè qualsevol persona no familiaritzada amb el Fitness sàpiga interpretar i executar amb facilitat.
 4. Hi ha personal que m'atengui a la sala?
  Sí, t'atendrem i t'explicarem el funcionament de les màquines si ho necessites, sense cost addicional.
 5. Tindré professors d'activitats dirigides?
  Sí, a Duet Fit totes les activitats dirigides són amb monitor excepte les de cycling que seràn virtuals. Les sessions Xpress també les desenvolupa un professor de forma presencial.
 6. Puc tenir per la meva consulta l'horari d'activitats dirigides?
  El programa te'l pots baixar del web i imprimir-te'l, el trobaràs a la pàgina inicial seguint el banner 'activitats dirigides'. De tota manera, en cadascuna de les sales també el trobaràs imprès.
 7. Que no inclou la meva quota?
  Els serveis d'Entrenament Personal així com cursos especials fora de l'horari d'activitats dirigides que es puguin realitzar. Tampoc les taquilles de lloguer (aquelles on podràs deixar de manera permanent les teves pertinences). Els productes de les màquines de venda automàtica com cadenats, begudes, menjar, etc. tampoc estan inclosos en la quota.
  En cas que vulguis llogar una taquilla, o conèixer més detalls del servei d'Entrenament Personal, escriu-nos un correu electrònic (consulta-ho en l'apartat 'contacte') o bé contacta amb el personal presencialment al mateix centre.
 8. Té Duet Fit piscina, saunes o spa?
  Duet Fit està configurat per satisfer els amants de l'activitat física i l'entrenament en sec. És per això que el centre no ofereix piscina, ni zona d'aigües. L'ús d'aquestes instal·lacions sol ser baix i considerem que no tens per què pagar una instal·lació amb poc ús.
 1. Com accedeixo el primer dia al centre?
  Una vegada has tramitat l'alta tu mateix/a pots accedir al centre gravant la teva empremta dactilar en els torns d'accés seguint aquests passos:
  - Posa el teu dit índex en el lector d'entrada, escriu el teu DNI /NIE o passaport SENSE LLETRES a la pantalla d'accés, i després torna a posar el mateix dit en el lector. D'aquesta manera quedarà gravada la teva impremta a la teva fitxa de soci.
  - Posteriorment, només amb posar el dit al lector els torns t'obriran automàticament.
 2. No oblidis portar el teu cadenat per utilitzar una taquilla. Qualsevol cadenat estàndard funciona a les nostres taquilles, encara que recomanem cadenats de combinació de màxima seguretat si és possible amb combinació. No compris el cadenat en una botiga que no pugui certificar la seva qualitat. Si perdessis la clau del teu cadenat o es fes malbé en el moment d'obrir la taquilla, el personal del centre t'ajudarà a obrir-lo(si en el moment que et passa el personal està impartint una activitat, hauràs d'esperar que aquesta s'acabi). També pots comprar el cadenat en el mateix centre.
 3. Recorda que les taquilles són d'ús puntual.
  Només podràs utilitzar la taquilla durant la teva estada al centre. Si deixessis el teu cadenat de manera permanent l'haurem de extreure, treure les teves pertinences, que guardarem en un espai dedicat a això, i no tindràs dret a reclamar la reposició del cadenat. Tindràs una setmana per reclamar les teves pertinences.
 4. No oblidis portar la teva tovallola per entrenar.
  Aquesta tovallola hauràs d'utilitzar-la per posar-la entre el teu cos i el suport /màquina que utilitzis. SENSE TOVALLOLA NO PODRÀS ENTRENAR. Aquesta és obligatòria en totes les zones esportives del gimnàs (Fitness i activitats dirigides).
 5. Si utilitzes pesos lliures (barres /manuelles /discos).
  ÉS OBLIGATORI DEIXAR-LOS EN EL SEU LLOC UN COP UTILITZATS, A fi de PRESERVAR ENTRE TOTS L'ORDRE A LA ZONA DE PES LLIURE.
 6. Et recomanem que t'hidratis durant la teva pràctica esportiva.
  Pots utilitzar una ampolla i omplir-la a la font d'aigua que tenim habilitada a la sala de Fitness.
 7. Equipa't correctament.
  Fes servir sabatilles adequades, les sabatilles tipus xancletes o sabates no estan permeses per fer exercici físic, utilitza roba esportiva còmoda i transpirable. No utilitzis roba plastificada no transpirable, ja que aquestes no ajuden a perdre pes i sí a deshidratar.